House of Finn Juhl | Ikoniske møbler, der holder i generationer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
18.-23. APRIL, 2022

Mød os på Salone del Mobile i Milano

Mød os på dette års Salone del Mobile i Milano, når den 61. udgave af den globale designmesse vender tilbage i april. Her kan du opleve Finn Juhls unikke designunivers. I år præsenterer vi et møbel, der allerede er både kendt og elsket på vintagemarkedet, samt tidsløse klassikere som Høvdingen og Pelikanen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på vores udstilling.

Datoer: 18. - 23. april, 2023

Åbningstider: 9:30 - 18:30

Sted: Hall 10, Stand B04

Udforsk møblerne

Se den fulde kollektion

Som mange andre pionerer begyndte Finn Juhl fra bunden - uden rollemodeller eller nedarvede begrænsninger. I stedet for at tænke i praktiske konstruktioner påtog Finn Juhl sig i stedet en skulptørs tankegang, når han designede møbler. Modsat mange af hans modernistiske kollegaer, der havde en strømlignet og minimalistisk stil, bestræbte Finn Juhl sig på at skabe mere organiske, naturligt svungne møbler. Hans ambition var at designe møbler, der havde bevægelse og liv.

Udforsk

Gennemse vores kataloger

Klik dig igennem siderne i vores udvalg af Finn Juhl-kataloger. Udover en masse inspirerende billeder, så fortæller katalogerne historien om alle Finn Juhls relancerede designs, der er en del af vores kollektion. I katalogerne finder du også informationer såsom hvilke materialer og størrelser de forskellige møbler fås i. Nedenfor kan du downloade en PDF version af katalogerne som du kan gemme på din foretrukne enhed.

PROJEKTER & REFERENCER

Finn Juhl i nutiden

Der er mange steder at udforske Finn Juhl rundt omkring i København, udover vores flagship showroom på Gothersgade 9. Mød Finn Juhl på nogle af de mest udsøgte restauranter, den hippeste kaffebar, den fineste maritime tøjbutik med fokus på strik og på et stilfuldt 5-stjernet hotel.

Udforsk
April Coffee, Copenhagen
Følg os på Instagram
@houseoffinnjuhl