Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Nyheder & Stories | Tokyo Metropolitan Art Museum

Den største Finn Juhl-udstilling nogensinde blev præsenteret på Tokyo Metropolitan Art Museum

På udstillingen ’Finn Juhl and Danish Chairs’ kunne gæsterne opleve den største Finn Juhl-udstilling, der nogensinde er skabt. Udstillingen omfattede både vores moderne samling af Finn Juhl-møbler, og det imponerende arkiv af vintagemøbler fra den japanske professor og samler Mr. Noritsugu Oda.

”Danmark er en designsupermagt, der er særligt kendt for sine ikoniske møbler af høj kvalitet, ofte produceret i perioden mellem 1940 til 1960. Blandt danske designere skiller Finn Juhl (1912-1989) sig ud for sine usædvanligt originale og smukke møbler. Hans stole har med deres karakteristiske elegante kurver vundet stor anerkendelse gennem årene. Denne udstilling ser tilbage på dansk møbeldesigns historie for at vise baggrunden for Finn Juhls innovative designværker. Udstillingen viser fortræffeligheden i ​​hans designs, der formår både at være komfortable og smukke. Ved at se på stole på et tidspunkt, hvor en global pandemi har tvunget os til at gentænke, hvordan vi lever og arbejder, udfordrer udstillingen ideen om den moderne livsstil." – Tokyo Metropolitan Museum