Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Nyheder og stories | Paul Smith x Finn Juhl

Paul Smith x Finn Juhl

I september 2017 var Paul Smith vært ved fejringen af det unikke designsamarbejde, hvor Finn Juhls møbler blev polstret med Paul Smiths Maharam tekstiler. Udstillingen fandt sted i hans flagship butik på Albemarle Street 9 i London og dækkede både London Design Festival og Frieze London.

Samarbejdet samlede to designere, der deler samme værdier. Finn Juhl blev kendt for sine unikke detaljer, overraskende tilgang til formgivning og ikke mindst hans kærlighed til de stærke farver. Samarbejdet med den farverige og sprudlende Paul Smith udgør derfor et perfekt match.

"Nogle lande er kendte for deres kulinariske specialiteter, andre for deres sportslige evner, danskerne er kendte for deres design", siger Paul Smith og forsætter: "Det er i deres blod, og Finn Juhl er et af de bedste eksempler på det."

Paul Smith er en af Storbritanniens førende designere. Han blev kendt for at kombinere tradition og modernitet og har siden 1970 arbejdet ud fra princippet: "Klassisk med et twist".

Udstillingen bød på en bred vifte af Finn Juhl-designs, heriblandt en række ekslusive udgaver polstret med Maharam tekstil designet af Paul Smith. Som en del af den bredere udstilling var Finn Juhls Skænk og Handskeskab, hvis farveruge bakker endda kan forveksles med Paul Smiths signaturstriber.

De elegante Finn Juhl stole 108 og 109 er begge polstret med Paul Smith Maharam 'Segmented Stripe', imens den karakteristiske 57 Sofa kan ses i en udgave med Paul Smiths 'Point' tekstil. Endelig kan to France Stole opleves polstret i Paul Smith Maharam 'Assembled Check'.

"Finn Juhl havde en forståelse for at kombinere funktion og æstetik", fortæller Paul Smith og forsætter "Finn Juhl vidste, hvordan man skulle løse et problem og sørgede for at gøre det med stor overbevisning og elegante linjer".

Udforsk møblerne

Finn Juhl modeller i udstillingen

Udforsk udstillingens udvalg af Finn Juhl møbler. Klik dig igennem alle møblerne nedenfor for at dykke ned i historien bag tilblivelsen af de enkelte modeller og find inspirerende, fængslende billeder sammen med praktisk information om materialer og tilgængelige størrelser.