Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Nyheder & stories | Præsident Obamas besøg i Danmark

Præsident Barack Obamas besøg i Danmark

Under Barack Obamas foredrag i Danmark, sad han i Finn Juhls ikoniske Høvdingestol. Den tidligere præsident besøgte Danmark, nærmere bestemt Kolding, for at deltage i en Q&A-session med erhvervsledere og studerende ved Syddansk Universitet. Eventet var arrangeret af Business Kolding.

Efter arrangementet tjekkede præsident Barack Obama ind på Hotel Koldingfjord, hvor kan overnattede i Finn Juhl-suiten. Suiten er placeret i hotellets hovedbygning og er indrettet med et separat soveværelse og kombineret opholds- og spisestue med udsigt over Koldingfjord. I opholdsstuen er det Finn Juhls 46.sofa, Øjebord samt to FJ 51 stole, der sætter stemningen og inviterer til en afslappet stund. Den rummelige spisestue er møbleret med Finn Juhls Nyhavn spisebord med dertilhørende 109-stole. Ved siden af spisebordet er den ikoniske skænk med hvide og blå låger placeret.

Udforsk møblerne

Møbler i Finn Juhl-suiten på Hotel Koldingfjord

Udforsk møblerne, der er brugt til at indrette Finn Juhl-suiten på Hotel Koldingfjord. Klik dig igennem alle møblerne nedenfor for at dykke ned i historien bag tilblivelsen af de enkelte modeller og find inspirerende, fængslende billeder sammen med praktisk information om materialer og tilgængelige størrelser.