Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Nyheder og stories | Maison & Objet 2024

Revolutionerende rum: Hulsøhylden og ny tekstilkollektion på Maison & Objet, Paris

D. 18. januar på messen Maison & Objet i Paris præsenterede vi en elegant tilføjelse til kollektionen: Hulsøhylden, designet af Finn Juhl i 1949. Det organisk formede design, gør op med den ordinære forestilling om en hylde, som blot en baggrund for de objekter, der udstilles. Hulsøhylden er i sig selv et kunstnerisk element, der ud over sin funktion, tilfører rummet æstetisk værdi.

 

 

Hulsøhylden organiske silhouette fremhæves, når flere monteres i formation. Hulsøhylden er tilgængelig i massiv FSC® certificeret eg eller valnød og kan monteres på væggen alene, i rækker eller i frie formationer.

 

På udstillingen fremhævede vi også nogle af Finn Juhls mest ikoniske møbler med nye tekstiler fra Sahco – Kvadrat. Den nye kollektion af tekstiler er inspireret af nordens nyklassicisme og forener smukt storhed og sofistikeret ornamentik med en behersket nordisk elegance.

Blandt ikonerne i nye klæder var Poetsofaen, prydet med Tablu-stoffet. Tablu omdefinerer dyremønstrer og tilbyder en fortolkning af zebra og leopardmønstre. Dette uldne, højkvalitets tekstil er enestående udført i dybe, klassiske nuancer som zebra, koralrød, kul, rust, dyb brun, lavendel, gurkemeje, salt og peber og sand.

Francestolen blev vist i tekstilet Fiorella fra samme kollektion, et tekstil, der blander eksplicitte og implicitte designelementer. Blomstermønstret står i smuk kontrast til det mørke valnødstræ og skaber en slående visuel effekt. Fiorellas er et kraftigt tekstil, der alligevel formår at fremstå luftigt og leder tankerne mod et Robert Mapplethorpe-stilleben, Tekstilet er tilgængelig i farver som pink skov, lyseblå, mandarin, sandstrand og grafit.