Karmstolen
Karmstolen
Karmstolen
Luk X

/

Karmstolen - Fineret sæde
Karmstolen - Fineret sæde

Karmstolen - Fineret sæde 1953

Karmstolen - Fineret sæde 1953

Karmstolen med fineret sæde 1953

Karmstolen er én af Finn Juhls mere enkle, men alligevel elegante møbler. Stolen er kendetegnet ved dens karakteristiske detaljer og en tilhørende finurlig historie. Stolen, der blev tegnet i 1953, er skabt med den multifunktionelle siddeoplevelse, med karmen som kombineret ryglæn og bogstøtte. Vi har indtil nu haft den polstrede version af Karmstolen i produktion, men har nu valgt også at relancere den med fineret sæde - som den først blev tegnet og lanceret med for virksomheden Bovirke.

Se flere billeder

Om Karmstolen

Karmstolen er yderst komfortabel og tillader mange siddemuligheder, hvilket er typisk for Finn Juhls møbler. Man kan endda sidde helt omvendt på stolen, således at man bekvemt hviler armene på stolens karm. Karmstolen er udført i massiv eg med sæde og ryg i krydsfinér af eg og valnød med det yderste lag i valnød. Karmen er udført i massiv eg og valnød. Endvidere fås en sortmalet variant af stolen.

Se flere billeder

Produktinfo

Kategori

Stol

Design

Finn Juhl

Årstal

1953, relanceret i 2018

Materialer

Stel i massiv eg med sæde og ryg i krydsfinér af eg og valnød med det yderste lag i valnød. Karm i massiv eg og valnød. Fås også helt i sortmalet.

Dimensioner

B: 52 cm
D: 58 cm
H: 74 cm
Sædehøjde: 45 cm