Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld

Panel- og reolsystemer

Finn Juhls panel- og reolsystem til vægmontering består af et væld af muligheder både i forhold til materialer, størrelser og funktioner. Panelsystemet kan således tilpasses, så det passer ind i ethvert hjem og stil. Finn Juhls reolsystem integreres i rummet på en helt særlig måde, da de store paneler tilfører både varme og karakter til hjemmets vægge.

På Panelsystemet kan hylder og skabe placeres frit og flyttes efter lyst og behov. Man kan vælge at have et enkelt panel eller hænge flere sammen som et samlet reolsystem. Skabene med skydelåger fås i to forskellige størrelser, imens hylderne fås i tre forskellige dybder – den største så den kan fungere som et lille skrivebord.

Finn Juhls Panelsystem fås i fineret teak, valnød, ask, eg eller Oregon pine. Man kan sågar vælge bagpanelet med tekstil eller læder og dermed give reolen et særpræget og karakteristisk udtryk.

Panelsystemet produceres på vores værksted i Ringkøbing, hvor hovedkontoret også ligger.