Program for
3 Days of Design
D. 16.-18. september  

Til 3 Days of Design i år, inviterer vi vores gæster til at opleve nye moderne designs fra Kasper Salto & Thomas Sigsgaard samt et helt nyt koncept inspireret af Finn Juhls farverige akvareltegninger. Oplev særlige events og nyd en drink i exceptionelle omgivelser i showroomet i indre København.

3 Days of Design 

 

ADRESSE: GOTHERSGADE 9, KØBENHAVN K

 

ÅBNINGSTIDER

TORSDAG 10:00 - 17:00

FREDAG 9:00 - 18:00

LØRDAG 10:00 - 16:00

 


PROGRAM
 


Torsdag d.16. september

14:00 - 16:00: Agger Vin: En eftermiddag med hedvine og delikate anretninger

Agger Vin, som er beliggende ved Helnæsbugten på Sydvestfyn, har skabt en internationalt hædret hedvinsserie på 5 forskellige hedvine med fællesnavnet PdC by Agger. Torsdag eftermiddag kan du i showroomet nyde et lyserødt, gyldent eller orange glas hedvin sammen med delikate og smagfulde anretninger.


 
Fredag d.17. september 

9:00 - 11:00: April Coffee Roasters: Kaffespecialiteter

April Coffee Roasters gæster vores showroom fredag morgen, hvor de vil servere kaffespecialiteter af højeste kvalitet. April Coffee Roasters holder normalt til på Ryesgade på Østerbro, hvor deres både eksklusive og minimalistiske kaffebar er indrettet med Finn Juhls møbler. Lad dig inspirere af Finn Juhls univers med din foretrukne kaffe i hånden.

14:00 - 18:00: Finn Juhl x Kay Bojesen fredagsbar

Traditionen tro, har vi inviteret Sus Bojesen, barnebarn til Kay Bojesen og CEO, til at afholde sin fredagsbar i vores klassiske rammer. Oplev smukt design og kolde drinks i godt selskab.


 
Lørdag d.18. september
 
12:00 – 14:00: Rondos bagværk

Nyd en afslappende lørdag i vores showroom. Til middag serverer vi lækre smørcroissanter fra det hippe nørrebro bageri Rondo sammen men en kop filterkaffe.

 


Covid-19
Vi følger tager alle nødvendige forholdsregler og følger myndighedernes retningslinjer.
Vi sørger for at overholde det anbefalede antal af gæster i vores showroom.
Besøgende opfordres til at holde god afstand og benytte håndsprit.