House of Finn Juhl
præsenterede hotelinventar i Oslo

Ved weekendens Designers Saturday i Oslo præsenterede House of Finn Juhl for første gang en hotelsuite udenfor Japan. Hotel House of Finn Juhl Hakuba åbnede for snart et år siden og hotellet har fået en så varm modtagelse, at vi besluttede at præsentere en del af inventaret i Oslo. Hotelværelset var indrettet som på hotellet i Japan - komplet med Finn Juhls organiske møbler. Ønsker man den fulde Finn Juhl-oplevelse, kommer man dog ikke udenom at skulle en tur til Hakuba, Japan.

Fra Hakuba til Oslo

Værelset blev præsenteret i Norsk Moteforum i det centrale Oslo. Værelset var indrettet med sofa og lounge stol fra Japan-serien, Nyhavn-skrivebord og Karmstol. Derudover blev værelset vist med matchende sengegærde, skab og kuffertbænk.

Grundlægger af House of Finn Juhl, Hans Henrik Sørensen fortæller om hotellet i Japan:

"Vores hotel er som et hyggeligt og komfortabelt hjem - indrettet fra kælder til kvist med Finn Juhls komfortable møbler. Man skal kunne forestille sig at komme tilbage til hotellet efter en dag i naturen. Her vil sanserne blive forkælet med duften af træ fra møblerne, bløde edderdunsdyner og damasklinned."

Om Hotellet i Japan

I den lille by Hakuba i Nagano-præfekturet, placeret i en dal omkranset af de imponerende Japanske alper, ligger det danske designhotel House of Finn Juhl Hakuba. Hotellet byder på eksklusiv dansk indretning og lokale produkter midt i den rå japanske natur. Hotellet er totalindrettet med Finn Juhls møbler og danner udgangspunkt for en helt særlig design- og naturoplevelse i Japan.

 

Facts:
Åbningsdato: Hotel House of Finn Juhl åbnede d. 1. december 2016.

Adresse:
House of Finn Juhl Hakuba
3020-281 Hokujo, Hakuba, Kitaazumi-gun,
399-9301 Japan

Læs mere om hotellet i Japan her: www.houseoffinnjuhlhakuba.com

 

Twin Peaks stemning

Under Designers Saturday blev en stor del af Finn Juhl kollektionen også vist frem hos vores forhandler Jhon Møbler. Her kunne man opleve smukke nymalede rum, stylet specielt til weekendens event.

Kommer du forbi Oslo, så husk at kigge forbi Jhon Møbler:
 
Jhon Møbler
Erling Skjalgssons gate 21
Oslo, Norge