PAUL SMITH X FINN JUHL
et designsamarbejde

House of Finn Juhl samarbejder med Paul Smith om en ny udstilling, hvor de ikoniske striber møder Finn Juhls klassiske møbler.

MODE MØDER MØBLER

Paul Smith er vært ved fejringen af det unikke designsamarbejde, hvor mode møder møbler, når Finn Juhls møbler polstres med Paul Smiths Maharam tekstiler.

Udstillingen bliver holdt i Paul Smiths flagship butik på Albemarle Street 9 i London og er åben fra d. 16. september til d. 14. oktober. Den kan således besøges både under London Design Festival og Frieze i London.

Paul Smith er en af Storbritanniens førende designere. Han blev kendt for at kombinere tradition og modernitet og har siden 1970 arbejdet ud fra princippet: "Klassisk med et twist". I forbindelse med samarbejdet med House of Finn Juhl udtaler Paul Smith:

"Nogle lande er kendte for deres kulinariske specialiteter, andre for deres sportslige evner, danskerne er kendte for deres design", siger Paul Smith og forsætter: "Det er i deres blod, og Finn Juhl er et af de bedste eksempler på det."

IKONISKE STRIBER OG MØNSTRE

Udstillingen indeholder en bred vifte af Finn Juhl møbler. De elegante Finn Juhl stole 108 og 109 er begge polstret med Paul Smith Maharam 'Segmented Stripe', imens den karakteristiske 57 Sofa kan ses i en udgave med Paul Smiths 'Point' tekstil. Endelig kan to France Stole opleves polstret i Paul Smith Maharam 'Assembled Check'.

Samarbejdet samler to designere, der deler samme værdier. Finn Juhl blev kendt for sine unikke detaljer, overraskende tilgang til formgivning og ikke mindst hans kærlighed til de stærke farver. Samarbejdet med den farverige og sprudlende Paul Smith udgør derfor et perfekt match. Man kunne endda komme til at forveksle Pauls Smiths signaturstriber med de farverige bakker i Finn Juhls Handskeskab og Skænk.

Paul Smith fortæller: "Finn Juhl havde en forståelse for at kombinere funktion og æstetik" og forsætter "Finn Juhl vidste, hvordan man skulle løse et problem og sørgede for at gøre det med stor overbevisning og elegante linjer".

Information

Udstillingen er fra d. 16. september til d. 14. oktober 2017.

En privat fremvisning finder sted d. 21. september.

For mere information kontakt PR Manager Kathrine Iversen: ki@finnjuhl.com