Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld

Skriveborde

Finn Juhls skriveborde består af det eksklusive Kaufmann Bord og Nyhavn Arbejdsbord, der rummer skriveborde i forskellige størrelser og materialer. Fælles for skrivebordene er Finn Juhls karakteristiske formsprog, spændende detaljer samt det kompromisløse håndværk.

Kaufmannbordet er et af Finn Juhls elegante borde, med en helt unik detaljerigdom – i alt fra bordpladens raffinerede kantprofil til den rundede messingliste på kantsargen.

Nyhavn Arbejdsbordet kendes ved dets mange forskellige muligheder, der lader det være op til kunden at give skrivebordet et individuelt præg. Bordpladen kan vælges i linoleum eller finér i træsorterne eg, valnød, ask og Oregon pine. Metalstel og ben fås i de klassiske Finn Juhl farver - lyseblå, orange eller sort. Uanset om man vælger top i finér eller linoleum, vil der være en massiv trækantliste samt træfødder. Desuden kan der til Nyhavn Arbejdsbordet tilføjes en skuffekassette i enten varm eller kold farveskala.

Finn Juhls skriveborde produceres på vores værksted i Ringkøbing, hvor hovedkontoret også ligger.