Spiseborde

Finn Juhls spisebordskollektion består af tre udtræksborde, Sølvbordet, Bovirke og Nyhavnspisebordet, der er designet på hver deres sofistikerede og ikke mindst intelligente måde. Nyhavnspisebordet er med dets mange muligheder, stringente formsprog og ekstreme brugervenlighed, et af de mest populære Finn Juhl møbler. Ordet udtræksbord er ikke helt retvisende for netop Nyhavnbordet, da spisebordet ikke trækkes fra hinanden. I stedet hænger pladerne vertikalt ned langs siderne, når spisebordet ikke er forlænget. En elegant løsning, der tilføjer et grafisk udtryk til ethvert rum samtidig med, at man ikke skal opbevare pladerne andetsteds.

Sølvbordet er et af Finn Juhls mest eksklusive spiseborde og imponerer både i håndværk, detaljer og størrelse. Spisebordet fås i valnød eller eg med eller uden sterling sølvplaketter. Med udtrækspladerne måler Sølvbordet hele 310 cm.

Det klassiske Bovirke spisebord er et lille spisebord, hvor pladerne kan opbevares i selve bordet, hvilket gør det til et oplagt valg til den mindre spisestue. Spisebordet fås både i massivt træ eller med fineret bordplade.

Alle spiseborde produceres på vores eget værksted i Ringkøbing, hvor hovedkontoret også ligger.