Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld

Sofaborde

Kollektionen af Finn Juhl sofaborde indeholder nogle af hans mest populære designs, hvoraf flere af dem er designet til at matche hans kendte sofaer. Det lille runde Pelikanbord designede Finn Juhl til at stå sammen med Pelikanen i 1940 og Øjebordet er designet til at matche 46-sofaens kurver. Cocktailbordet er en videreudvikling af netop Øjebordet. Finn Juhl skabte det større sofabord efter at have deltaget i amerikanske cocktailfester – hvor alting gerne skulle være lidt større.

Finn Juhls meget forskellige og karakteristiske designs sikrer, at der er et sofabord til enhver smag, uanset om man er til organiske, og endda asymmetriske, former eller til det klassiske rektangulære eller kvadratiske. Endvidere består kollektionen af et væld af forskellige muligheder i forhold til materialer. Herunder diverse forskellige trætyper som eg, ask og valnød.

Finn Juhls sofaborde produceres på vores værksted i Ringkøbing, hvor hovedkontoret også ligger.