Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld

Eventkalender

Vi elsker at møde Finn Juhl-entusiaster rundt om i verden og deltager i flere messer og arrangementer i løbet af året, hvor vi viser kollektionen frem. Se oversigten over kommende messer og events herunder.

6. - 12. juni, 2022

Mød os hos Rossana Orlandi i Milano

Sammen med en række udvalgte danske brands udstiller vi hos den verdensberømte kunstgallerist Rossana Orlandi, i hendes showroom og galleri. The Danish House bliver et dynamisk udstillingsvindue for danske design- og livsstilsbrands. Huset kommer til at ligge i en toetagers lejlighed og sætter fokus på den danske designtradition, det gode håndværk og de holistiske designløsninger. Kreativitet er omdrejningspunktet for udstillingen. Udstillingsrummet vil også være dedikeret til nye kunstnere i forhold til NFT og digital kunst. Hele udstillingen kurrateres af Rossana Orlandi.

Udstillingen er åben fra den 6. til den 12. juni 2022.

Adresse: Via Matteo Bandello, 14, 20123 Milano

 

 

15. - 18. juni, 2022

Besøg vores showroom under 3daysofdesign i København

København danner baggrunden for inspirationen til 3daysofdesign, der er Danmarks årlige designfestival, og som finder sted forskellige steder i byen. Besøg vores eget showroom, se nye produkter og mød de kreative, der former fremtiden for møbler, belysning og indretning. Årets tema er "Remember to Play" - og alle er inviteret til at være med!

Showroomet er åbent for offentligheden fra den 15. til den 18. juni 2022.

Adresse: Gothersgade 9, København

Program