Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Projekter & referencer | Andersen-Andersen, København

Maritim strik og godt design

Andersen-Andersen ønskede at forene den danske designfilosofi og den maritime tradition ved at konstruere en sweater, der ville holde længere end nogen anden – uden at fnugge og uden at miste formen. Det tog et år med kompromisløs søgen og utallige eksperimenter. Andersen-Andersen gik fra spinderi til spinderi og besluttede til sidst at udvikle deres eget garn ved at bruge Worsted, ekstraspundet, langfibret merinould. Strikkere sagde til dem, at de måtte sænke deres forventninger. Men de holdt ud og blev ved. Tilføjelsen af et maskinstrikket trekantet mønster ved halsudskæringen betød, at de endelig var i stand til at skabe en rund krave og samtidigt bevare den symmetriske form.

Andersen-Andersens flagshipbutik ligger lige overfor det nye Dansk Arkitektur Center i København. Butiksfacaden er placeret i stueetagen i Ny Christiansborg-bygningen.
Høvdingesofaen er et ekstraordinært møbel og et af Finn Juhls mest spektakulære design. Hos Andersen-Andersen er Høvdingesofaen sat sammen med det lige så eksklusive Butterflybord med smukke messingdetaljer. Høvdingesofaen er polstret i 'Vegetal' læder i farven '90' og Butterflybordet er i valnød.

Andersen-Andersens flagshipbutik er placeret lige overfor det nye Dansk Arkitektur Center i København, beliggende i en butiksfacade i stueetagen i Ny Christiansborg-bygningen. I overensstemmelse med de danske designprincipper i både enkelthed og funktionalisme er Andersen-Andersen flagshipbutikken udstyret med klassiske møbler fra House of Finn Juhl.

Med Finn Juhls Panelsystem er det let at ændre udtrykket i et hel rum. Det alsidige og karakteristiske system designet i 1953 tilbyder utallige muligheder i forhold til materiale, størrelse og funktion.
Panelsystemet gør det muligt at placere skabe og hylder, hvor du ønsker. Derudover tilbyder panelsystemet næsten ubegrænsede kombinationer af træ, farver og endda tekstil.
Detaljer af Høvdingesofaen i valnød polstret med ‘Vegetal’ læder i farven ’90’.
Udforsk møblerne

Finn Juhl modeller i projektet

Udforsk møblerne fra Finn Juhl kollektionen, der er en del af indretningen i Andersen-Andersens flagshipbutik i København. Klik dig igennem alle møblerne nedenfor for at dykke ned i historien bag tilblivelsen af de enkelte modeller og find inspirerende, fængslende billeder sammen med praktisk information om materialer og tilgængelige størrelser.