Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Projekter & referencer | Hotel Koo, Otsu Shiga

Hotel Koo – Et ombygget tehus i Otsu, Shiga

Shiga præfekturet er forblevet roligt og relativt uopdaget til sammenligning med byens langt mere berømte og turistprægede nabo, Kyoto. Hotel Koo Otsuhyakucho er placeret midt i et boligkvarter i Otsu bestående af en blanding af traditionelle toetagers bygninger og moderne designlejligheder.

Hotel Koo holder til i et ombygget Machiya-byhus og er det første hotel, der er placeret i en shoppingarkade. Derudover består hotellet af syv forskellige bygninger, der ligger spredt på den gamle Tokaido-vej og shoppinggade.
Hele hotellet emmer af en autentisk og naturlig atmosfære.

Det prisvindende etablissement har til formål at puste nyt liv ind i lokale virksomheder ved at tiltrække besøgende fra nær og fjern. Mens Hotel Koo har bevaret det traditionelle ydre af Machiya-byhuset (traditionelt japansk hus), kan interiøret prale af en blanding moderne indretning med traditionelle elementer.

Bygningen Ohimya indeholder Hotel Koos reception, lounge og spiseområde, mens værelser og suiter er spredt rundt i hotellets syv bygninger forskellige steder på den gamle Tokaido-vej og shoppinggade. Hotel Koos værelser er smagfuldt indrettet med moderne møbler med traditionelle detaljer. Flere af hotellets værelser er indrettet med møbler fra Finn Juhl kollektionen, der tilfører en varm og eksklusiv atmosfære til hotellet.

Et komfortabelt spiseområde er skabt med Finn Juhls Karmstol som spisebordsstol.
En spektakulær gul 46-sofa er sat sammen med en lige så farverig 45-stol i et af de mest eksklusive værelser på Hotel Koo.
Udforsk møblerne

Finn Juhl modeller i projektet

Interiøret på Hotel Koo består af et bredt udvalgt af møbler fra Finn Juhl kollektionen. Klik dig igennem alle møblerne nedenfor for at dykke ned i historien bag tilblivelsen af de enkelte modeller og find inspirerende, fængslende billeder sammen med praktisk information om materialer og tilgængelige størrelser.