Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Projekter & referencer | Hotel Villa Copenhagen, København

Hotel Villa – En afspejling af en by

Hotel Villa Copenhagen har til huse i den ikoniske centralpostbygning fra 1912. Bygningen har gennemgået en omfattende renovering som smelter fortid, nutid og fremtid sammen i en inspirerende og legende atmosfære. Hotellet ærer det gamle europæiske etos udtrykt i den arkitektoniske arv og kombinerer det med moderne og pulserende omgivelser. Med 390 omhyggeligt renoverede værelser, en imponerende atriumgård, en moderne bar, restaurant og en pool på tagterrassen tilbyder Villa Copenhagen en udsøgt oplevelse for alle sanser.

Et elegant kontor til dem, der er på farten, skabes på en luksuriøs måde med Finn Juhls 109-stol som midtpunkt.
Den komfortable Francestol kan findes i flere værelser, hvilket skaber det ideelle rum for afslapning.
Det imponerende store glasloft i gårdhaven. I gårdhavens bar kan du nyde lette anretninger, kaffe og selvfølgelig nogle af Københavns bedste drinks.

Hotel Villa Copenhagen afspejler København, der emmer af bæredygtighed, luksus, glæde og mangfoldighed. En by og dermed et hotel med plads til alle – både bogstaveligt og billedligt talt.
Fast besluttet på at gøre en forskel i verden har Hotel Villa Copenhagen truffet mange bæredygtige beslutninger gennem processen med at bygge og designe hotellet. Det har været en proces, der bestod i at restaurere og beskytte historien, uden at gå på kompromis med den absolutte luksuriøse oplevelse, hotellet ønsker at give gæsterne.

Hotel Villa Copenhagen har taget et ansvarligt valg ved at vælge langtidsholdbart kvalitetsdesign overalt på hotellet.
Det fineste sted til en samtale for to i bevidste og luksuriøse omgivelser.

Gæsterne kan med god samvittighed tage en forfriskende dukkert eller svømme et par omgange i den 25 meter lange pool på hotellets tagterrasse, da udendørspoolen er opvarmet af overskudsvarmen fra køleanlægget. Det bæredygtige varmesystem betyder, at temperaturen kan variere fra 28 til 30 grader celsius.

Book dit ophold

Besøg hotellet

Værelserne på Hotel Villa Copenhagen, der er inspireret af storslåede Københavnske boliger og en æstetik, der leder tankerne hen på Wilhelm Hammershøj, er skabt med henblik på at tilbyde hotellets gæster en både dansk og europæisk, berejst og udadvendt stemning. Med 390 værelser har Hotel Villa Copenhagen plads til alle. Turisten, der kommer for at udforske København, forretningsmanden eller -kvinden, der ønsker total komfort efter en lang dag, eller den lokale københavner, der trækker stikket i afslappende og luksuriøse rammer.

Adresse: Tietgensgade 35-39, 1704 København V

Discover
Detaljer af Finn Juhls 109-stol.
Slap af i den københavnske sol, nyd udsigten over byen eller den hyggelige gårdhave, og lad dig fortrylle af lyden fra det rolige vand.
Udforsk møblerne

Finn Juhl modeller i projektet

Udforsk møblerne fra Finn Juhl kollektionen, der er en del af det elegante og gennemtænkte interiør på Hotel Villa Copenhagen. Klik dig igennem alle møblerne nedenfor for at dykke ned i historien bag tilblivelsen af de enkelte modeller og find inspirerende, fængslende billeder sammen med praktisk information om materialer og tilgængelige størrelser.