Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage seneste nyt om produkter, kommende begivenheder og hvad der sker i Finn Juhls univers.

Tilmeld
Projekter og referencer | Hotel House of Finn Juhl, Hakuba

Hotel House of Finn Juhl Hakuba

Hotel House of Finn Juhl i Hakuba er det første af sin slags og byder på eksklusiv dansk indretning, lokale produkter og rå japansk natur. I den lille by Hakuba i Nagano, der er placeret i en dal omkranset af de imponerende Japanske alper, ligger det renoverede dansk/japanske designhotel House of Finn Juhl. Hotellet er totalindrettet med Finn Juhls møbler og danner udgangspunkt for en helt særlig design- og naturoplevelse i Japan.

To France stole i læder er sat sammen med Øjebordet for at skabe et lille lounge område i Franceværelset.
Hotel House of Finn Juhl Hakuba er placeret I en dal omkranset af de Japanske alper.

Design og indretning

Når man træder ind af døren på hotellet bliver man mødt af Finn Juhls skulpturelle møbler, der fylder alle rummene. De velkendte designs indrammes skarpt af de sorte sprossede vinduer, frilagte bjælker og gerækter, der står i elegant kontrast til de lyse trægulve og hvide vægge. Hotellet består af flere åbne loungeområder, en spisestue og en bar, hvor Finn Juhls karakteristiske formsprog alle steder får plads til at udfolde sig og komme til sin ret.

På hotellets 6 dobbeltværelser er der kælet for detaljerne, og hvert enkelt værelse er opkaldt efter de møbler, som det er indrettet med – Høvdingeværelset, Poetværelset, Japanværelset, Pelikanværelset, 46-værelset og Franceværelset.

Spiseområdet består af en række Nyhavn spiseborde og sat sammen med komfortable 108-stole.
Et område for afslapning er skabt med den skulpturelle Baker Sofa og den ikoniske 45-stol.
Hotel House of Finn Juhl Hakuba

Indrettet som et hjem væk fra hjemmet

"Vores hotel skal være som et hyggeligt og komfortabelt hjem - indrettet fra kælder til kvist med Finn Juhls organiske møbler. På hotellet kan du frit betjene dig selv med lokale drinks og snacks. Om dagen kan du stå på ski, vandre, rafte, mountainbike eller fiske alt efter årstiden. Om aftenen kan du gå på opdagelse i det japanske køkken, imens dine sanser på hotellet vil blive forkælet med økologiske japanske produkter, edderdunsdyner, damasklinned og duften af teaktræ."

Hans Henrik Sørensen, grundlægger og medejer of House of Finn Juhl.

45-stolen er et sandt mesterværk og ikonisk for Finn Juhls møbelkunst.

Nagano var centrum for de olympiske leje i 1998 og er i øvrigt kendt for de store mængder af pulversne, som med garanti falder i de 3 vintermåneder. Der er et fuldt udbygget pistesystem med mere end 100 pister op i 3.000 meters højde. Udenfor skisæson vil der være mulighed for mange andre udendørsaktiviteter i den fantastiske natur. Efter en dag, der med garanti vil være fyldt med indtryk, danner hotellet den perfekte base for fordybelse og ro. I byen Hakuba er der endvidere rig mulighed for at gå på oplevelse i det japanske landkøkken.

Hvordan valget faldt på netop Hakuba uddyber Hans Henrik Sørensen:

"Som altid startede det i hyggeligt lag sammen med vores japanske partner Okasaki-san. Han elsker at stå på ski i Hakubas berømte pulversne. Vi havde først en idé om, at vi ville købe en skihytte, som vores familier og venner kunne låne, men da vi tog rundt og så på mulighederne i Naganos bjerge, faldt vi pludselig over hotellet, der ligger 400 meter fra den Olympiske skihopbakke. Det virkede fuldstændig oplagt at udfordre den første idé, og det blev begyndelsen på verdens første Finn Juhl hotel.”

House of Finn Juhl Hakuba

Visionen

I 2001 fik vi overdraget de eksklusive rettigheder til at producere og relancere Finn Juhls skulpturelle og ikoniske møbler af hans enke Hanne Wilhelm Hansen. Siden da har vi værnet om at bære arven videre og møblerne sælges i dag over hele verden.

Virksomheden har i forvejen en stærk tilknytning til Japan, da en del af Finn Juhls træmøbler produceres her. Produktionen af Finn Juhl møblerne er således delt mellem det danske værksted i Ringkøbing og det japanske værksted.

Visionen for arbejdet med Finn Juhl har fra begyndelsen været stor. Derfor har man den seneste årrække kunne opleve, at butikker med fokus på at forhandle Finn Juhl er åbnet rundt omkring i verden. Disse kaldes House of Finn Juhl. Med House of Finn Juhl kan vi tilbyde folk den totale Finn Juhl oplevelse, fordi Finn Juhl designede ikke blot møbler - men hele indretninger.

 

Udforsk møblerne

Finn Juhl modeller i projektet

Et bredt udvalg af Finn Juhl møbler udgør indretningen af Hotel House of Finn Juhl Hakuba. Klik dig igennem alle møblerne nedenfor for at dykke ned i historien bag tilblivelsen af de enkelte modeller og find inspirerende, fængslende billeder sammen med praktisk information om materialer og tilgængelige størrelser.